Forside * Featured

Salget af Apple HomePod skuffer: Apple sænker forventningerne

-

I en rapport fra det amerikanske forretningsmedie Bloomberg, fortælles det at Apple er bekymret for salget af deres smarte højttaler HomePod. Så bekymret at de nu har sænket bestillingerne fra deres leverandør.

Apple sænkede i marts forventningerne til salget af HomePod, og annullerede nogle ordre fra deres leverandør Inventec Corp., der fabrikerer HomePod højttaleren for Apple.

Annonce:

Til trods for mange forudbestillinger og godt begyndende salg, er salget siden faldet så meget at Apple ikke tror på at deres budgeterede tal kan holde.

Læs også: Først i Danmark: Vi har testet Apple HomePod

I de første 10 uger af salg, tog Apple ca. 10% af Smarthøjttaler-markedet, men allerede tre uger inde i salget var Apple 4 procent under budget.

 

Selvom tallene svigter Apple, er det ifølge Bloomberg for tidligt at kalde smarthøjttaleren for et flop, men Apple er nødt til at kigge på hvordan de kan forbedre produktet, og der er det især Siri der halter efter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.