Forside Nyheder

Snaps nye Spectacles er blot lidt bedre end de gamle

-

Hvis man forventede noget helt nyt og spændende fra Snap i forbindelse med deres nye generation af smartbriller, så bliver man nok skuffet nu.

Firmaet bag den sociale platform Snapchat har nu annonceret anden generation af deres kamerabrille, og den ligner den første, bortset fra at den nu fås i nye farver. Dog er klodsen, der indeholder elektronikken ved dine tindinger blev reduceret med 30 procent.

Annonce:

Kameraerne ombord har dog fået en opgradering. Du kan nu sætte kameraerne til kun at tage billeder (før skulle man hive sit foto ud af den video, der blev optaget) og det gør det muligt at tage billeder i 1642 x 1642 pixels opløsning. Video-opløsningen har fået et nøk opad og er nu på 1216 x 1216 pixels.

Du kan nu også vælge kun at overføre billeder fra brillerne via Wifi og ikke via Bluetooth til telefonen, hvillket får billeder og video til at forblive i deres originale opløsning efter endt overførsel, og det sker naturligvis hurtigere.

En anden nyhed er, det bliver nemmere at købe Spectacles. De er allerede nu tilgængelige i USA, Canada og Frankrig for lidt over en tusse, men skulle dukke op flere steder i Europa 3. maj. Først da finder vi ud af, om de er direkte tilgængelige i Danmark, eller om man skal hive dem hjem fra et andet sted i EU. De kan købes på www.spectacles.com

Annonce:
Forrige artikelMozillas VR-mødested er åbnet
Næste artikelSådan kan ældre Sonos-højttalere også bruges med AirPlay 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.