Forside Nyheder

Sony er den store vinder i Spotifys børsnotering

-

En del af verdens underholdningsgiganter er medejere af Spotify og får derfor del i glæden over at streamingtjenesten er gået på børsen.

Efter en børsnotering, der indikerede en lidt højere pris, er Spotify-aktien nu landet på omkring 140 dollar pr. aktie, hvilket dog stadig er højere end forventet.

Annonce:

Det betyder, at der også springer virtuelle champagnepropper hos Spotifys medejere, deriblandt Sony, som indtil børsnoteringen ejede 5,7 procent af Spotify. De valgte så ved børsnoteringen at sælge en femtedel af denne ejerandel, og det fik de 177 millioner dollar – over en milliard kroner – ud af.

Men fordi Spotify-aktien ligger over dens forventede værdi er Sonys andel også blevet mere værd. Ifølge en pressemeddelelse kan Sony forvente at deres andel vil være over en milliard dollar – mere end seks milliarder kroner – værd, når firmaets indeværende regnskabsår slutter 31. marts næste år.

Sony planlægger formentlig ikke at sælge deres andel af Spotify lige nu, men skulle den japanske gigant komme ud i likviditetsproblemer, er det da gode penge at have liggende til dårlige tider.

Annonce:
Forrige artikelRegeringens officielle medieudspil
Næste artikelDenne hybrid-PC fra HP har seks kerner på CPU’en
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.