Forside Nyheder

Sound Hub Denmark: Internationalt udviklingsmiljø for lyd

-
Direktør Peter Petersen i Cuben hos Bang & Olufsen. Foto: Sound Hub

Nyt dansk center for lyd vil skabe jobs og hjælpe fremtidens audio-iværksættere igang.

Sound Hub Denmark har hentet en investering på 50 mio. kroner og er nu klar til at slå dørene op for et nyt internationalt udviklingsmiljø i Struer.

Stedet skal huse både iværksættere, forskere og etablerede lydvirksomheder.

Annonce:

Blandt partnerne i Sound Hub Denmark er navne som Bang & Olufsen, Harman Lifestyle (ejet af Samsung), Aalborg Universitet, Danish Sound Network, Accelerace, Struer Kommune, samt Vald. Birn Holding og Færchfonden.

 

Direktør Peter Petersen foran Sound Hub bygning. Foto: Sound Hub

 

“Vi forventer, at vi med etableringen af dette unikke lydinkubationsmiljø vil være i stand til at tiltrække virksomheder og partnere fra hele verden og skabe verdens førende lyd-udviklingscenter i Struer, der i forvejen er kendt som Lydens By”, fortæller Martin Vang Hansen, direktør i Færchfonden, og fortsætter:

“Dermed kan vi udbygge den eksisterende danske styrkeposition inden for lyd og akustik, understøtte jobskabelse og udvikle fremtidens iværksættere”.

Ud over iværksættere vil Sound Hub Denmark også arbejde på at tiltrække teams eller afdelinger fra eksisterende lydvirksomheder til at være en del af dette center for talent, viden og innovation.

Frem mod åbningen vil lokaler, udstyr og faciliteter blive opdateret og indrettet, så de understøtter ambitionerne om at skabe verdens førende lydklynge.

 

Direktør Peter Petersen i EMC test lab. Foto: Sound Hub

 

Tilgængelighed

Sound Hub Denmark slår dørene op senere på året.

 

Annonce:
Forrige artikelNy Windows 10 er klar
Næste artikelAlexas far skrider hjemmefra
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.