Forside Indhold og distribution Spil features

Spilvideo: God of War (PS4)

-

Kratos er tilbage på PlayStation 4. Vi har spillet det og er klar med en gameplayvideo.

Den 20. april udkom God of War til PS4 i en ny version. Spillet har udviklet sig voldsomt siden serien så dagens lys i 2005.

Annonce:

I det seneste God of War handler det ikke længere bare om at dræbe alt der rør sig. Denne gang er der fokus på historien, samt forholdet mellem Kratos og hans søn, der drager på en lang og farefuld færd for at sprede asken af deres netop afdøde hustru/mor.

 

 

Undervejs på rejsen bydes på vanvittigt flotte scenarier, adskillige sidemissioner, mulighed for at opgradere Kratos og hans søns kampevner, rørende øjeblikke og selvfølgelig masser af fjender små som MEGET store i bedste God og War stil.

God Of War hører til blandt den absolutte top, hvad angår grafisk formåen. Samtidig er gameplayet og historien langt mere fængende end hidtil og det er tydeligt at mærke, hvordan udviklerne har prøvet at give Kratos mere sjæl, fremfor den ”dræb alt der rør sig” type, han tidligere var.

 

 

Vi har ikke spillet det tilstrækkeligt til en egentlig anmeldelse, men kan fortælle at spillet er det næstbedst bedømte spil til PlayStation 4 nogensinde!

I kan se en gameplayvideo af God of War anno 2018 herunder. Vi kommer ind i spillet kort efter Kratos er blevet overfaldet er en temmelig psykopatisk gud….

 

Spilvideo

 

Annonce:
Forrige artikelBoxer TV ændringer per 1. maj
Næste artikelNy Windows 10 er klar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.