Forside Indhold og distribution Musik

AirFly giver AirPods et mini-jackstik

-

Hvis du hører til dem, der er sprunget på AirPods-toget, så er du sikkert allerede mere end én gang løbet ind i et udbredt problem.

Det er nemlig langt fra alle ting, du gerne vil høre lyd på, der understøtter Bluetooth.

Annonce:

Der er stadig masser af lydkilder ude i verden, hvor du kun har et hovedtelefon-stik at arbejde med. Det kunne f.eks. være på en flyrejse, hvor du gerne vil bruge dine AirPods til at lytte til musikken eller se en film på flyets underholdningssystem.

Det kunne også være, du gerne vil spille på din Nintendo Switch, når du er ude i verden – konsollen understøtter ikke Bluetooth, når den er i håndholdt tilstand.

Eller måske hygger du dig med at spille på et digitalt klaver derhjemme, der kun har et almindeligt stik til hovedtelefoner, når resten af familien ikke skal forstyrres af din musikalske udfoldelse.

Det problem løser AirFly. Det er en lille, trådløs dongle, der er rettet direkte mod AirPods-brugere. Bluetooth-sendere er naturligvis ikke noget nyt, men fordi AirFly er decideret lavet til AirPods, er den nem at sætte op og få til at fungere. I princippet kan AirFly dog virke med de fleste Bluetooth-baserede, trådløse øretelefoner

Den lille dongle holder op til otte timer på en opladning, hvilket sker via USB. Den koster 45 Euro, eller cirka 350 kroner. Den kan købes via procentens hjemmeside på www.twelvesouth.com

Annonce:
Forrige artikelGoogle Wifi får snart en opdatering til fejlfinding
Næste artikelRøget eg og messing til BeoVision Eclipse og BeoLab 50
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.