Forside Nyheder

Alle VM-kampe kan streames live på TV 2 Play

-

TV 2 og DR har indgået en ny aftale om udsendelse af kampene fra Fodbold VM, der betyder udvidet streaming på TV 2 Play.

DR og TV 2 deler rettighederne til at transmittere fra Fodbold VM i Rusland, en turnering der begynder d. 14. juni og slutter d. 16. juli.

Annonce:

Nu har de to tv-selskaber fornyet aftalen, og det betyder at streamingtjenesten TV 2 Play har fået lov at live-streame alle 64 kampe fra VM, med dansk kommentator.

Så nu kan danskere på farten eller på ferie se med på streaming den vej. TV 2 PLAY-abonnenter kan efter de nye EU-regler nemlig også benytte streamingtjenesten og se VM-fodbold i EU uden for Danmark.

“Aftalen understreger vores meget stærke fokus på streamingtjenesten TV 2 PLAY. Vi har gennem lang tid haft ønske om, at netop TV 2 PLAY kan sende samtlige VM-kampe live, og jeg er yderst tilfreds med, at det nu er lykkedes”, fortæller TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Til gengæld afstår TV 2 finalen til DR. Den oprindelige aftale var at begge kanaler kunne sende finalen, nu er det DR1 der sender den direkte på flow tv (liniært tv).

Adgang til TV 2 Play koster 99 kr/måned med reklamer og 129 kr/måned uden.

Se også: Fodbold VM sendeplan, se hvilke kampe der er i 4K UHD

 

Annonce:
KILDETV 2
Forrige artikelKomedieserien Klovn vender tilbage til august
Næste artikelNetflix booker danske The Rain i en sæson mere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.