Forside Nyheder

Amazon køber nazijæger-serie produceret af Jordan Peele

-
Foto: Wikimedia Commons/Peabody

Jordan Peeles kometkarriere ser ud til at fortsætte.

Først gik han fra respekteret komiker til Oscar-vindende horror-filmskaber med ’Get Out’. Og på denne baggrund fortsætter hans succes.

Annonce:

Således har Amazon netop købt ti afsnit af en serie, Jordan Peele skal producere, der hedder ’The Hunt’. Serien handler om en gruppe nazi-jægere, som i 1977 finder ud af, at en række topnazister fra 2. verdenskrig lever i skjul i USA.

Nazisterne er igang med at planlægge en operation, der skal etablere Det Fjerde Rige, nu hvor Hitlers Tredje Rige måtte lide et nederlag.

Nazi-jægerne, der bare kaldes ”The Hunters” i serien går derfor igang med at finde og eliminere nazisterne. Serien skal skrives og instrueres af David Weil, og ifølge Jordan Peele er der tale om en serie, der er ”præcis, hvad jeg gerne vil se på tv lige nu.”

Både den officielle udmelding fra Amazon og fra Jordan Peele peger på, at serien er ”relevant lige nu”. Der er dog endnu ikke sat dato på, hvornår den får premiere.

Annonce:
Forrige artikelNyt teleforlig: Bred enighed om 5G og god digital dækning
Næste artikelNy app-beta lader dig streame Steam-spil på Android-smartphones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.