Forside Produkter HiFi & Surround

Beoplay Earset: De klassiske B&O øretelefoner er blevet trådløse

-
Beoplay Earset. Foto: Bang & Olufsen

 

Beoplay Earset er en ny udgave af de klassiske Bang & Olufsen øretelefoner, nu med trådløs forbindelse.

Billedet ovenfor snyder, Beoplay Earset har en trådløs forbindelse til lyden, men øretelefonerne er forbundet internt med en ledning.

Annonce:

Øretelefonerne er en ny udgave af de klassiske modeller fra Bang & Olufsen, hvor en justerbar bøjle placeret henover øret gør at de er behagelige at have på i længere tid.

De originale streger til designet blev tegnet af Anders Hermansen tilbage i 1990’erne. Idéen var at skabe et sæt fleksible øretelefoner, som passer til alle.

Øretelefonernes unikke justeringssystem giver mulighed for at justere vinklen på ørepuden, højden på stemplet samt kurven på bøjlen, så sættet kan tilpasses det individuelle øre.

Lyden i de nye øretelefoner leveres af en 14,2 mm. højtalerenhed med en neodymium-magnet. Kabinettet bag højtalerenheden har to akustiske ventiler og en bass-port for at optimere lydoplevelsen.

Digitale equalizere inde i Bluetooth-chippen anvendes til finjustering af den endelige lydperformance, og grillen på ørepuden er designet med inspiration fra hulmønsteret i Beoplay A1, hvilket sikrer en optimal spredning af lyden.

Batteritiden er op til 5 timer.

Der er en betjeningsenhed til at styre musikken og mikrofon for håndfri opkald og taleassistent. Er øretelefonerne tilsluttet en smartphone eller tablet, så kan der tales til Apple Siri og Google Assistant.

Beoplay Earset lanceres i farverne ‘Graphite Brown’ og ‘White’.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

Beoplay Earset koster kr. 2.299,-

Graphite Brown udgave er til salg fra i dag. Den hvide udgave kommer i butikkerne 1. juni.

 

Annonce:
Forrige artikelVi foretrækker at kombinere flow-tv og streaming
Næste artikelElgiganten skruer op for kundefordele
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.