Forside Nyheder

Bixby 2.0 klar til efteråret

-

Bliver dette mon tidspunktet, hvor Samsungs Bixby-assistent lander på dansk?

I hvert fald kommer Bixby-assistenten snart i dens næste udgave, version 2.0. Det skulle ifølge lederen af Samsungs AI-forskningscenter, Gray G. Lee, ske til efteråret. Det siger han til avisen Korea Herald.

Annonce:

Det betyder efter alt at dømme, at Bixby 2.0 debuterer i den næste Note-phablet, Note 9. Den næste udgave af Bixby skulle i højere grad gøre brug af det opkøb af assistenten Viv, som Samsung foretog for et par år siden.

Det vil angiveligt gøre Bixby bedre til at komme tættere på normale samtaler, samt opnå de samme funktionaliteter som f.eks. Google Assistant og Alexa, hvor der kan kendes forskel på forskellige brugeres stemmer, og samtidig kan den understøtte dybe links, der kan aktivere funktioner langt inde i apps på smartphonen.

Der er dog ikke noget nyt om, hvilke sprog, Bixby kommer til at understøtte, men eftersom Google Assistant er bekræftet til at være på trapperne med en dansk version, og Alexa også rygtes at komme på dansk i forbindelse med en dansk Amazon-lancering, er det faktisk kun Bixby og Cortana, der er tilbage blandt de store virtuelle assistenter, der ikke kan dansk.

Annonce:
Forrige artikelKort nyt
Næste artikelTidal-sagen: Undersøger datalæk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.