Forside Indhold og distribution Film

Blockbuster klar på Apple TV – sådan da

-

Første udgave af Blockbuster på Apple TV er nu udgivet, app’en er ikke oppe på 100% damp endnu.

Det er nu muligt for brugere af Blockbuster at få et kig på streamingtjenesten gennem ny app til Apple TV. Det skriver FlatpanelsDK.

Annonce:

Bagved er Blockbuster ved at klargøre deres nye platform, der betyder adgang fra mange flere apps til forskellige enheder, heriblandt også Apple TV.

Opgraderingen af backend ventes også at bane vejen for 4K kvalitet og Atmos lyd. Lige nu er Blockbuster 720p HD-kvalitet med Dolby 5.1 lyd.

Den nye app til Apple TV er dog ikke oppe på fuld damp endnu. Det skyldes at den bagvedliggende platform ikke er fuldt i drift endnu. Men det er muligt at snuse lidt rundt og tjekke den ud.

Brugerfladen indeholder lige nu afsnittene ’Hjem’, ’Søg’, ’Genre’, ’Børn’, ’Franchises’ og ’Min samling’. Det er ikke muligt at leje film direkte fra Apple TV, da Blockbuster ikke ønsker at dele omsætningen med Apple. Istedet kan film der er lejet på Blockbusters hjemmeside senere ses på apps inkl. den på Apple TV.

 

Find Blockbuster i App Store på Apple TV 4 og 4K.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.