Forside Nyheder

Frankrig vinder VM i fodbold…ifølge EA Sports

-

Efter Trump blev valgt som præsident har mange mennesker med hang til store spådomme stukket piben ind.

Det gælder dog ikke folkene hos EA Sports, der netop har meddelt, hvem der vinder VM i fodbold, der er lige om hjørnet.

Det bliver Frankrig, påstår EA, der mener, at franskmændene hiver sejren hjem i en finalekamp mod Tyskland.

Annonce:

Det kan enhver jo komme og sige, og EA har ikke ligefrem leveret en tung forklaring af deres metodik til at finde frem til denne forudsigelse. Måske har de ladet ’FIFA 18’ stå og køre på tunge servere med millioner af simulationer indtil den kom frem til det mest sandsynlige udfald. Vi ved det ikke.

Men vi ved, at EA Sports tidligere har haft held med at forudsige vinderen af VM. Således forudsagde de allerede før turneringen i 2014, at Tyskland ville vinde. Dengang kom de netop frem til resultatet ved at køre simulationer på spilmotoren. De har også gættet vinderen af Super Bowl korrekt 9 ud af 13 gange ved at køre simulationer i ’Madden’.

Annonce: