Forside Nyheder

Guillermo Del Toro laver horror-serie til Netflix

-
Foto: Gage Skidmore

Antologi-serier bliver ved med at være populære på Netflix.

’Black Mirror’ har banet vejen, og nu springer den Oscar-vindende stjerneinstruktør Guillermo Del Toro også med på vognen.

Netflix har nu bekræftet, at Del Toro skal lave en horror-serie, der kommer til at hedde ’Guillermo Del Toro Presents 10 After Midnight’. Instruktøren skal producere serien, samt skrive og instruere flere af dens afsnit.

Del Toro kommer dog også til at vælge de historier, der skal blive til serieafsnit og står for at vælge instruktører og manuskriptforfattere, så selvom han ikke selv instruerer og skriver dem alle, er han alligevel involveret hele vejen igennem.

Der er endnu ikke sat premieredato på endnu.

Guillermo Del Toro er kendt for sine spillefilm, senest Oscar-succesen ’The Shape of Water’. Men han har også tidligere lavet masser af TV, heriblandt den avancerede vampyr-serie ’The Strain’ og den animerede serie ’Trollhunters’, der også kører på Netflix.

 

Annonce