Forside * Nyheder

Lenovos (næsten) helt kantløse telefon kommer 5. juni

-

Farvel kamerahak, vi lærte dig knapt at kende.

Arh, okay, man skal næppe forvente at kamerahak-designet forsvinder lige med det samme. Men den første telefon, hvor skærmen dækker 95% af fronten er allerede på trapperne, efter en teaser blev sluppet ud tidligere på måneden,

Annonce:

Lenovo forventes at annoncere Z5, som telefonen hedder, på Grundlovsdag. Det sker i Beijing, og telefonen er da i første omgang også tiltænkt det kinesiske marked.

Det store spørgsmål er naturligvis, hvad Lenovo har gjort ved frontkameraet, for sådan ét er jo uundgåeligt i vore dage – om ikke andet så til ansigtsgenkendelse.

Lenovo siger dog, at Z5 de har puttet 18 af deres egne patenterede teknologier i telefonen, så måske har de fundet en løsning.

Det kunne være en pop-up-løsning ligesom Vivos koncepttelefon Apex, eller måske er de lykkedes med at få frontkameraet til at fungere under skærmen – hvilket Apple angiveligt ville have introduceret med iPhone X, men teknologien var ikke klar.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.