Forside Nyheder

Nokia har nu også en smartphone med kamerahak

-

Hvis smartphone-design var tøjmode så er kamerahakket åbenbart en ”must-have accessory” i forårskollektionen for 2018.

Ud over Huawei, OnePlus, LG, ASUS og alle de andre, der er gået i Apples fodspor med en kamerahak-løsning på en kantfri telefon, springer Nokia nu også med på bølgen.

Du skal dog ikke forvente at komme til at kunne købe Nokia X6, som Android-smartphonen hedder, lige med det samme. Den bliver lanceret i Kina først, hvor den netop er blevet præsenteret.

Det er som altid finske HMD Global, der står bag telefonens design, men ikke dens fremstilling. Den har en 5,8-tommer skærm med 2280 x 1080 pixels opløsning i skærmforholdet 19:9. Fronten af skærmen er 95 procent skærm, og det hele holdes i live af en Snapdragon 636-SoC med 4GB RAM at lege med. Den fås dog også i en version med 6GB RAM. Lagerpladsen starter helt nede på 32GB, men kan udvides med microSD.

Kameramæssigt sidder der et dobbeltkamera med 16 MP og 5MP bagpå, mens de selfie-glade kinesere kan fotografere sig selv med et frontkamera der også er på hele 16MP.

Som nævnt skal du dog til Kina for at få fingre i den – men det vidner om at Nokia er klar til at følge med på designtrends, når de opstår, også på de smartphones, der når Europa.

Annonce