Forside Nyheder

Ny, billig Surface kan være på vej

-

Microsoft kan være på vej med en Surface, der ligger i en prisklasse, hvor den konkurrerer med iPad.

Det er Bloomberg, der har opsnappet rygtet om, at der er en Surface til omkring 400 dollar på vej, eller cirka 2.400 kroner før danske skatter og afgifter. Lige nu kan man købe en ny iPad til 300 dollar, men een sådan Surface skal formentlig snarere sammenlignes med en iPad Pro, der starter ved 649 dollar.

Ifølge Bloombergs oplysninger skulle denne Surface have en fuld Windows 10 Pro ombord, men være tyndere med rundere hjørner i forhold til det nuværende Surface-design (bill.) Den vil også være omkring 20 procent lettere. Skærmen vil være på 10 tommer i stedet for de nuværende 12.

Til den billigere pris følger der ikke keyboard-cover og pen med, som der gør med Surface Pro, disse skal  købes som ekstraudstyr. Batteriet vil også være mindre end Surface Pro, og ifølge Bloomberg vil det give fire færre timer på en opladning.

Der er ikke noget nyt om, hvornår sådan en tablet eventuelt vil blive lanceret. Men det er ikke første gang, Microsoft prøver at tilbyde en billigere, lettere Surface. Da Surface-konceptet blev lanceret, kunne man også købe en billig version med en amputeret version af Windows med efternavnet RT.

Annonce