Forside Produkter Lys

Philips Hue Sync: Ambilight til computeren

-

Ny gratis software til PC og Mac kan synkronisere indholdet fra computerskærmen med Hue lamper og pærer.

Vil du peppe spil, video og film op på computeren, eller blot kunne sætte en særlig stemning i rummet, mens der slappes af foran skærmen, så er det nye Philips Hue Sync måske lige dig.

Det er en software som Philips har udgivet til Windows og Mac, som kan styre og synkronisere Hue-lamperne fra computeren, eksempelvis så farverne følger skærmen som det kendes fra Ambilight på Philips TV.

Som Philips skriver: “Forestil dig at du spiller et skydespil og dit lys efterligner eksplosionerne på skærmen, hver gang du rammer dit mål. Eller at at din stue bades i violette, orange og gule farvenuancer, når du ser solnedgangen i en film på fjernsynet. Og sidst men ikke mindst kan du opleve musik på et helt andet niveau, når dit lys danser i takt til dine yndlingshits”.

Philips Hue Sync tilbyder forskellige former for tilpasningsniveauer og kan skræddersys, så belysningsoplevelsen passer til dine personlige præferencer.

Der er mulighed for at ændre lysstyrken og hastigheden hvormed lyset skifter. Her kan vælges mellem Svag, Moderat, Høj og Intens. Til lyd og musik giver Philips Hue Sync forskellige farvepaletter, der passer til forskellige musikgenrer.

 

Philips Hue Sync app

 

Tilgængelighed

Philips Hue Sync kræver minimum en PC med Windows 10 eller en Mac med MacOS Sierra.

Der skal bruges farvede pærer eller lamper med farveskifte fra Philips Hue, og de skal være i ‘Entertainment Zone’.

Softwaren er gratis og downloades herfra.

 

Annonce