Forside Nyheder

RED og Facebook samarbejder om 3D VR-kamera

-

Hvad er bedre end totalt omsluttende Virtual Reality?

Annonce:

VR i 3D, selvfølgelig!

Selv om VR er mere realistisk end nogensinde, når man kan dreje hovedet og kigge op og ned og beskue det virtuelle univers, man befinder sig, er der stadig ting, der mangler.

Vi er endnu ikke oppe på det, som man i VR kalder ”6 Degrees of Freedom” eller 6DOF, men det vil Facebook og kamerafirmaet RED nu lave om på.

RED har på kort tid indtaget Hollywood som den mest innovative producent af videokameraer til professionel filmbrug, og kan derfor være en oplagt partner for Facebook. Sidtnævnte har som bekendt gjort en af de største satsninger på VR, både gennem deres ejerskab af Oculus og deres strategi med at lade folk danne sociale netværk i VR.

Ved at optage stereoskopisk i 360 grader, skal kameraet komme så tæt på den menneskelige rum-opfattelse som muligt, hvilket igen skulle indsamle nok data til at kunne genskabe den opfangede virkeligheden digitalt og give brugeren 6DOF.

Det er meningen at kameraet skal gøre tilgængeligt for både professionelle og forbrugere, selvom det nok bliver temmelig dyrt i første omgang. Og der er foreløbigt ingen udmeldinger om, hvornår der er et produkt, man kan købe.

Du kan læse mere her.

Annonce:
Forrige artikelNy trailer til Red Dead Redemption 2
Næste artikelMoviePass tillader igen daglige biografbesøg
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.