Forside Nyheder

’Westworld’ får en sæson mere

-

Fans af HBO-serien ’Westworld’ kan godt slappe af nu.

Det er jo trods alt en ret dyr serie, så man kan måske ikke fortænke HBO i at have ventet med at forny ’Westworld’, til de havde set, hvordan den anden sæson klarede sig.

Men det lader til at være gået strålende. I hvert fald har HBO nu bekræftet, at der kommer (mindst) en sæson mere af den populære serie. HBO markerede nyheden med den nedenstående tweet, der jo i hvert fald ikke afslører for meget.

Annonce:

Vi måtte vente næsten halvandet år på anden sæson af ’Westworld’, der som bekendt kun lige er kommet igang, så der går nok mindst halvandet år igen, før vi kan se sæson tre rulle over skærmene.

HBO fornyede for nylig også ’Silicon Valley’ med en sjette sæson, hvilket tv-kanalen blandt andet begrundede med at serien var mere relevant og havde fingeren mere på pulsen end nogensinde.

Og hvis nogen er faldet for den afdæmpede, men utroligt morsomme Bill Hader-serie ’Barry’, så kan de også trække vejret roligt. Den får nemlig også en anden sæson.

 

Annonce:
Forrige artikelNy Sonos højttaler med HDMI på vej
Næste artikelNu kan du købe Oculus Go
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.