Forside Produkter Connected Home

Wi-Fi EasyMesh: Nemt Mesh-netværk mellem forskellige mærker grej

-

Wi-Fi alliance er klar med EasyMesh. En ny standard hvor flere fabrikanters netværksudstyr kan etablere et Mesh-netværk sammen.

Mesh-netværk er blevet populære, og hver producent af netværksgrej har hver deres egne proprietære løsninger. Dvs. deres egne løsninger der ikke taler sammen med andre.

Annonce:

Det sidste er måske fint ved etableringen. At man køber en pakke med Mesh-routere fra en udvalgt fabrikant og så er man igang, men hvad nu hvis der senere kommer noget bedre. Så skal man måske udskifte alle enheder hvergang der opgraderes.

Det tager Wi-Fi Alliance nu hånd om. De er klar med standarden EasyMesh.

Det er en ny standard for netværksenheder der selv kan etablere et Mesh-netværk. Flere AP (Access Points) kan danne et Mesh-netværk sammen, på tværs af fabrikanter. Understøttes EasyMesh, så kan enheden indgå i netværket.

Wi-Fi EasyMesh er gjort simpelt i både installation og brug, og når netværket kører er det med et minimum af vedligeholdelse. Enhederne sørger selv for at optimere performance.

 

Foto: Wi-Fi EasyMesh

 

Wi-Fi EasyMesh (engelsk)

Flexible design: Allows for best placement of multiple APs providing extended coverage
Easy setup: Delivers automatic device onboarding and configuration
Network intelligence: Self-organizing and self-optimizing network collects information and responds to network conditions to maximize performance
Effective load balancing: Guides devices to roam to the best connection and avoid interference
Scalability: Enables addition of Wi-Fi EasyMesh APs from multiple vendors

 

Annonce:
Forrige artikelOrtofon MC Century: Århundredets pickup i begrænset antal
Næste artikelTPV overtager Philips produkter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.