Forside Nyheder

AirPods kan bruges som skrabede høreapparater i iOS 12

-

Det er åbenbart det nye sort at lade trådløse øretelefoner fungere som billige, skrabede høreapparater.

Firmaer som Nuheara laver allerede øretelefoner i form af IQBuds og IQBuds Boost, der i høj grad satser på deres ekstra funktionalitet som hjælper lettere hørehæmmede.

Annonce:

Det samme kommer nu til Apples populære AirPods. Det er en af de funktioner, som Apple ikke råbte ret højt om ved lanceringen af iOS 12 under WWDC-keynoten i mandags, men som siden er blevet fundet af kvikke folk – denne gang hos TechCrunch.

iOS har allerede en funktion, der hedder Live Listen, hvor rigtige høreapparater, der er kompatible med iPhone, kan bruge iPhonens mikrofon til at ”lytte” med. Men indtil videre har dette kun været tilgængeligt i rigtige høreapparater, man får ordineret hos en hørelæge.

Med iOS 12 bliver funktionen imidlertid også tilgængelig på AirPods. Ligesom f.eks. Nuheara-øretelefonerne, er det ikke meningen, at de skal kunne erstatte et rigtigt høreapparat for dem, der har behov for et sådant.

Funktionen er snarere tiltænkt dem, som måske har et mindre høretab, der ikke kræver et høreapparat i det daglige, men som f.eks. kan gøre det svært at fokusere på samtaler i højlydte restauranter eller folkemængder. Her kan man så placere sin iPhone tættere på lydkilden og bedre høre, hvad der foregår.

Annonce:
Forrige artikelSonos: Airplay 2 kommer til juli
Næste artikelNu kommer der hele to film om The Joker
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.