Forside Produkter Connected Home

Apple sælger intelligent dansk dørlås i Apple Store

-

Den danske familieejede virksomhed Danalock ved Aarhus er sluppet igennem Apples nåleøje, og er som den eneste europæiske låseproducent nu til salg via Apple Store. Den intelligente lås virker med Apple HomeKit.

Fra fredag 15. juni 2018 kan Apple-brugere i mere end 20 lande i Europa købe en dansk låseløsning i Apple Store. Den intelligente låseløsning Danalock V3 Smart Lock, der kan fjernbetjenes via en app på iPhone eller iPad. Opfindelsen er udviklet af Danalock i Harlev ved Aarhus.

Annonce:

Europæiske forbrugere, der bruger HomeKit til at automatisere styringen af hjemmet, behøver ikke at bekymre sig om at huske deres nøgle, når de forlader hjemmet. De skal blot tage deres iPhone med og bruge Siris stemmekommandoer eller Apples Home app til at låse døren op med takket være løsningen fra Danalock.

HomeKit er navnet på Apples samlende løsning til at gøre hjemmet digitalt med fx fjernstyring af lys og køkkenapparater via en iPad eller iPhone. Der er endnu ikke så mange produkter på markedet, der virker med HomeKit, men det ændrer Danalock på med sin nye intelligente låseløsning, som er den første Smart Lock på det europæiske marked, der er bygget til at arbejde sammen med Apples system.

Brugerne kan tilpasse og administrere Danalock V3 låsen via én enkelt app – Apples Home app, hvorfra de kan give nøglefri adgang til familiemedlemmer og venner. For yderligere bekvemmelighed kan Danalock V3 forbindes med andre HomeKit tilbehør, såsom kameraer, lys, termostater, kontakter og sikkerhedssystemer.

”Lanceringen af vores Danalock V3 HomeKit Smart Lock på tværs af adskillige Apple online- og detailbutikker gør det muligt for os at imødekomme den stærke europæiske efterspørgsel efter en intelligent lås, der er kompatibel med Apple HomeKit. Vores Danalock V3 kan nemt og hurtigt eftermonteres på både skandinaviske og europæiske låse, og kobler man den til sit Apple TV, åbner det muligheden for at kunne give sikker adgang til dit hjem til gæster eller serviceudbydere uanset hvor du er,” siger Henning Overgaard, CEO og medstifter af Danalock.

 

Sikkerhed på militærniveau

Med det simple, danske design og avanceret AES-256 krypteringsalgoritme tilbyder Danalock en sikker, men elegant, dørlås. Danalock V3 HomeKit er en globalt kompatibel eftermonteringslås, der er monteret på indersiden af døren, så brugerne også kan bruge en almindelig nøgle til at låse døren, hvis det er nødvendigt. I modsætning til andre smarte låseløsninger, der lagrer adgangskoder i hukommelsen, bruger Danalock en TPM-chip (Trusted Platform Module), som er den samme krypteringsteknologi, som regeringer og militær bruger til at sikre data.

 

Tilgængelighed

Danalock V3 HomeKit-versionen er for danske forbrugere tilgængelig i Apples onlinebutik og på Danalocks webshop. Prisen er på webshoppen 193 EUR (ca. 1.440 kr.).

Annonce:
Forrige artikelTV 2 Play klar på Android TV
Næste artikelForbedret HoloLens 2 kommer indenfor et år og bliver billigere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.