Forside Nyheder

Apple vil også streame internationale tv-serier

-

Det er ikke kun Netflix, der har forstået værdien af lokalt produceret indhold til lokale markeder.

Apple, der lige nu er i gang med at opbygge deres katalog af egenproducerede serier (uden dog at have annonceret endnu, hvor de bliver tilgængelige), har netop bestilt deres første ikke-amerikanske serie.

Annonce:

Det er den franske serie ’Calls’, der dels skal laves i engelsksproget version, og dels vil blive gjort tilgængelig i form af den oprindelige, franske serie. Det er Canal+, der står bag, og de vil også samarbejde med Apple om den engelsksprogede version.

Ifølge Variety er ’Calls’ en serie baseret på lydmateriale fra virkeligheden (såsom telefonsamtaler – deraf titlen), der bliver koblet med en visuel side, der illustrerer lyden på en relativ minimal vis.

Netflix har med en række udenlandske serier, der bliver markedsført som ’Netflix Original’-serier, men som ofte allerede har været vist i deres hjemland, vist at der er et internationalt marked for tv-serier fra alle mulige lande.

Faktisk var Netflix’ første, originale serie, ’Lilyhammer’, netop sådan en serie, mens andre serier kommer direkte på Netflix, ligesom danske ’Rain’. Det giver altså mening for Apple at følge trop, hvis de ønsker at konkurrere med Netflix ude i verden.

Annonce:
Forrige artikelElectrocompaniet er reddet
Næste artikelStort spilfirma sagsøger Warner Bros. over ’Westworld’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.