Forside Nyheder

Her er den første mainstream-smartphone med fingeraftrykslæser i skærmen

-

Da verden gik og ventede på iPhone X, troede mange, at Apple ville bygge en fingeraftrykslæser ind i dens skærm.

Apple valgte i stedet at droppe Touch ID fuldkommen i deres flagskibs-smartphone. I stedet har andre firmaer som Huawei og Xiaomi annonceret, at de kommer med telefoner, der har denne teknologi indbygget.

Annonce:

Det blev imidlertid kinesiske Vivo, der endte med at komme først på markedet med teknologien. X21 hedder modellen, der har fingeraftrykslæseren indbygget i skærmen som standard, og det er den første af sin art, der er kommet på markedet.

Man skal dog besøge Indien, Kina eller et af et mindre udvalg af andre lande for at få fingre i Vivo X21. Det er ikke den første smartphone som sådan med fingeraftrykslæser i skærmen. Vivo lancerede for få måneder siden Vivo X20 UD, en eksklusiv eksperimental-smartphone med en tidlig udgave af teknologien indbygget.

Men med X21 går denne feature mainstream, og det kan betyde dødsstødet til den separate fingeraftrykslæser bagpå smartphonen, enten når producenternes efterårskollektioner dukker op, eller når der præsenteres nye flagskibsmodeller i foråret 2019 i forbindelse med Mobile World Congress.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.