Forside Detail

Power bløder fortsat, jagter overskud uden nye butikker

-
Power Lyngby. Foto: Power

Elektronikkæden Power har hentet ny kapital efter nyt milliontab i Danmark.

Powerkæden, der udspringer af norske Expert, jagter fortsat overskud på bundlinjen.

Efter åbning af 7 nye varehuse i Danmark i 2017, der steg omsætningen med godt 500 mio. kroner til omkring 2 mia. kroner. Det skriver Finans.

Den agressive ekspansion har været dyr og selskabet er netop blevet tilført yderligere 622 mio. kroner i kapital, efter at hele egenkapitalen var gået tabt.

Annonce:

I forbindelse med regnskabet kunne kæden dog fremvise at der her i 2018 er en lille overskud på driften, så nu jagtes der sorte tal på bundlinjen – uden at åbne nogle nye butikker.

“Konkurrencen på markedet for elektronik er hård, og der er pres på aktørerne, som dyster hårdt på priserne. Vi kan selvfølgelig ikke leve med at have store underskud fremadrettet, så dette år skal bruges til vækst og lønsomhed. Derefter er vi klar til ny ekspansion med flere varehuse, som let kan integreres”, fortæller Jesper Boysen, adm. direktør i Power Danmark, til Finans.

Power har i dag 12 varehuse i Danmark og forventer ingen nye butikker i år. Til næste år er det dog planen at begynde at åbne nye butikker igen.

Byer der er kig på til eventuelt senere nye butiksåbninger, fra næste år, er Aalborg, Kolding, Køge, Næstved og Hillerød.

 

Annonce: