Forside * Nyheder

Sommer i maj gav stort dyk i tv og streaming

-
Muligheden for at se streaming TV udenfor kan ikke kompensere for faldet

TV-forbruget i maj måned var det laveste i 12 år, selvom TV i dag også kan streames udendørs.

For hver grad temperaturen stiger udenfor der falder tv-forbruger med i gennemsnit 2,5 minutter per dag. Det fortæller DR Medieforskning.

TV-forbruget, samlet for flow tv og streaming, landede på 121 minutter dagligt per dansker og det er laveste niveau i 12 år.

Annonce:

Selvom mange har adgang til at streame TV udendørs, i haven, på terrassen mv. så gør vi det kun i mindre grad. For forbruget på DR TV streaming faldt med hele 18% i maj.

På dage med op til 30 grader ser vi i gennemsnit knap en halv time mindre TV, end vi gør på dage hvor termometret kun når 20 grader, fortæller medieforskerne.

I uge 22 var det gode vejr for eksempel medvirkende til, at hver danskers TV-forbrug var nede på godt 13 timer, og at ugens mest sete program havde under 600.000 seere. Omkring jul, hvor forbruget topper, der ser hver dansker i gennemsnit TV i 22-23 timer om ugen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.