Forside Nyheder

Stort spilfirma sagsøger Warner Bros. over ’Westworld’

-

’Westworld’ er en direkte kopi af ’Fallout Shelter’, mener Bethesda Softworks LLC.

Der er ikke tale om selve tv-serien på HBO, men derimod det spil, der er lavet over serien (bill.) og som er udgivet af Warner Bros. Interactive Entertainment i samarbejde med Behavior Interactive.

Annonce:

Bethesda, der er kendte for spil som ’Fallout’-serien og de gamle ’Elder Scrolls’-spil, mener at et netop udgivet mobilspil baseret på ’Westworld’ er så meget en kopi af deres ’Fallout Shelter’, at der endda er tale om den samme kode.

”’Westworld’ benytter den samme copyrightbeskyttede programkode som ’Fallout Shelter’ og har den samme, eller næsten det samme spildesign, grafiske stil, animationer, features og andre gameplay-elementer som ’Fallout Shelter’, og disse er alle ejet af Bethesda”, hedder det i søgsmålet.

Der er en forklaring på den tætte lighed. Da Bethesda udviklede ’Fallout Shelter’ skete det også i samarbejde med Behavior Entertainment, som Bethesda nu anklager for at have taget copyrightbeskyttet indhold med over til Warner Bros.

I følge Polygon vil Bethesda have Warner Bros. til at stoppe med at udbyde ’Westworld’, og der søges om en erstatningssum og for dækning af juridiske omkostninger.

 

Annonce:
Forrige artikelApple vil også streame internationale tv-serier
Næste artikelSmartphone under opladning antændte og ejer omkom
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.