Forside * Nyheder

Apple Watch-salget i skarp stigning

-

Det lader til at folk har ventet på et Apple Watch, der ikke behøver at være forbundet til en iPhone.

Apple afslører som regel ikke deres Apple Watch-salgstal, men nu har analysefirmaet Canalys regnet sig frem til, at Apple har solgt 3,5 millioner smarture i årets andet kvartal.

Annonce:

Det er en skarp stigning i forhold til sidste år, hvor andet kvartal var det værste kvartal for Apple helt generelt. Og salget af selve Apple Watch er faktisk vokset hele 30 procent.

Ifølge Canalys er Apple Watch Series 3 med LTE den mest populære model, især i Asien, hvor 60% af salget udgøres af det ”uafhængige” smartur. Series 3 anses i det hele taget for at være langt mere populær end sin forgænger.

Apples vækst er dog også baseret på at hele markedet for smarture ser ud til at vokse. Selv om de stadig har det mest populære smartur, er deres markedsandel faktisk faldet en hel del, fra 43 til 34 procent.

Apple har altså ikke taget nogle markedsandele fra konkurrenter som FitBit og Garmin, der begge har forøget deres markedsandele ifølge Canalys.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.