Forside Nyheder

Armani annoncerer nye Google Wear-smarture

-

Fordelen ved Google Wear OS har alle dage været, at man ikke behøver leve med Apples designvalg.

Systemet, der tidligere hed Android Wear, kommer i mange forskellige udformninger fra et hav af udbydere, så man kan vælge noget andet end et rektangulært design, hvor skærmen hovedsagelig er sort, som på Apple Watch.

I den højere ende af skalaen for Google Wear-ure finder man Armani, der er et blandt flere finere modehuse, der udbyder smarture. De har netop sendt deres nyeste design-kollektion på gaden.

Som man kan se på billedet herover er der tale om et stilrent design, der på linje med mange andre Google Wear-ure forsøger at ligne et gammeldags ur.

Under motorhjelmen gemmer der sig dog en del smarturs-funktioner. Der er en pulsmåler indbygget og NFC, så man kan bruge uret til at betale med Google Pay, hvor det er tilgængeligt.

Uret har også nok processorkraft til at kunne køre Google Assistant direkte på uret, så man ikke behøver hive telefonen op, hvis man lige har et spørgsmål, der skal afklares, eller vil sætte en påmindelse eller aftale ind i kalenderen.

Selv om det måske ikke ser sådan ud på billederne, så er der altså tale om en 1,19-tommers AMOLED-touchskærm på året, der er indsat i en kasse af rustfrit stål. Som billederne også angiver, er der en hel del at vælge imellem, når det gælder remme.

Priserne forventes at blive ca. 450 Euro/3300 kroner for udgaven med metallænke-rem og 350 Euro/2600 kroner for udgaver med rem i læder eller andre materialer. De nye ure bliver tilgængelige i september.

Annonce