Forside Indhold og distribution Musik

Danmarks mindste pladebutik bliver stor

-
Glad Samler Records får 140 m2 at boltre sig på. Foto: Glad Samler Records / Facebook

Danmarks mindste pladebutik bliver mere end 20 gange så stor med flytningen til nye lokaler.

2 år er der gået siden Danmarks mindste pladeforretning slog dørene op i Odense. Med blot 6,6 m2 shop-in-shop var det en butik med meget lidt plads at boltre sig på.

Filosofien var at indrette med maksimal hyldeplads og ellers udskifte pladerne ugentligt, så der var nyt at se på for kunder der kom ind med ugers mellemrum.

Annonce:

Men nu rykker ‘Glad Samler Records’ ud i nye og meget større lokaler. De 6,6 m2 i Odense midtby skiftes ud med 140 m2 i Odense-forstaden Villetofte.

“Min udfordring har altid været, at jeg hverken har haft tid eller plads nok. Især det med pladsen er gradvis blevet en større og større udfordring for mig, fordi jeg har fået mere og mere musik”, fortæller indehaver af Glad Samler Records, Jens Nicolaisen, til Fyens Stifttidende, og fortsætter:

“Jeg har haft musikken på forskellige adresser, på lofter og alle mulige andre steder. Det har været frustrerende, at jeg aldrig har kunnet vise, hvor stort et udvalg jeg har. Så nu har jeg endelig – efter så mange år – fået pladsen til det”.

Butikken udvider samtidig fra køb/salg af vinyl til også af have en pæn CD-samling. I alt ca. 20.000 musik-titler i butikken, der også vil blive indrettet med en kaffebar og et område til små koncerter og foredrag.

 

 

Tilgængelighed

Glad Samler Records nye butik åbner fredag d. 10. august 2018 på adressen Villestofte Skovvej 13, 5210 Odense (se på kort).

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.