Forside Indhold og distribution Film

Dansk Filmskat giver nyt liv til Palladium-klassikere

-

Flere folkekomedier og klassikere: Nu er det muligt at streame Palladium-film på Dansk Filmskat.

Dansk Filmskat har siden 2015 streamet danske film fra produktionsselskaber som Nordisk Film, ASA Film, Saga
Studio, Merry Film og Metronome Productions.

Annonce:

Nu har Nordisk Film Distribution også indgået en aftale med DFI om Palladiums katalog, så filmudvalget på Dansk Filmskat bliver endnu bredere.

 

Drømmen om det hvide slot. Foto: Dansk Filmskat

 

Hen over sommeren serverer Dansk Filmskat Palladium-klassikere hver fredag, og i denne uge kan Dansk Filmskats medlemmer bl.a. se folkekomedien Bussen med en dejligt underspillet Dirch Passer bag rattet og Komtessen med
Malene Schwartz.

Komtessen er baseret på en føljetonroman i Familie Journalen og disse føljetonfilm blev efterfølgende et kæmpe hit for Palladium med titler som Landsbylægen og Drømmen om det hvide slot.

 

Bussen. Foto: Dansk Filmskat

 

Den 27. juli kommer den mest efterspurgte Palladium-film på Dansk Filmskat.

Det er komedien Far laver sovsen med Ghita Nørby og Morten Grunwald, hvor de traditionelle kønsroller bliver rørt godt rundt.

Der er også lidt guf for danske ‘filmnørder’ med øje for de mere sjældne filmperler som Ballade i Nyhavn og Hatten er sat, der aldrig har været ude på dvd.

 

Far laver sovsen. Foto: Dansk Filmskat

 

Uden for Danmark blev Palladium mest kendt for sine mange film med Fy og Bi, Dreyers mestermærker og selvfølgelig sengekantsfilmene fra 70’erne.

Der er mulighed for at nogle af disse titler også kommer på Dansk Filmskat en gang i fremtiden.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.