Forside Produkter Connected Home

Dropper Apple også mini-jack på iPad nu?

-

Ifølge rygter vil Apple snart opgradere deres iPad Pro familie med en omfattende designændring, der bl.a. fjerner mini-jack og flytter smart-connectoren for at gøre størrelsen på iPad’en mindre.

Det er det japanske site Mac Otakara, der deler ny information om de kommende iPad Pro modeller. Bl.a. fortæller de at størrelsen på de nye iPad bliver mindre uden at skærmen bliver mindre. 10.5 tommer modellen skulle ifølge Mac Otakara måle 247.5mm x 178.7mm x 6mm (højde x bredde x dybde). Dette er mindre end den nuværende model, der måler 280mm x 215mm x 6.1 mm.

Annonce:

Det er denne ændring, der ifølge Mac Otakara gør at Apple fjerner mini-jack stikket ligesom de gjorde på iPhone. Kilden til Mac Otakara er en leverandør til Apple.

 

Også farvel til home-knap

Det lader også til at Apple fjerner home-knappen i samme omgang, og gør plads til Face ID på 2018 iPad Pro modellerne. Så man skal bruge de samme fingerbevægelser som man bruger på iPhone X.

Til gengæld bliver der plads til et TrueDepth kamera sammen med FaceID. Om det betyder at iPad Pro for et “hak” i skærmen som iPhone X, fortæller historien ikke noget om.

Apple flytter ifølge Mac Otakara også Smart-connectoren fra siden til bunden, men det virker underligt, da netop den del ville gøre at man skulle bruge sin iPad på højkant hvis man har et Smart tastatur. Men måske det er fordi FaceID ikke virker når iPad’en ligger ned.

Vi bliver meget klogere, når Apple holder deres forventede event i september, hvor også nye iOS enheder bliver præsenteret og iOS 12 har premiere.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.