Forside Indhold og distribution Film

Første store casting-nyhed på Star Wars Episode IX: Keri Russell

-
Foto: Gage Skidmore

JJ Abrams har hyret en af sine gamle venner og kolleger til sin kommende Star Wars-film.

Afslutningen på hovedsagaen i Star Wars-universet, Episode IX, kommer til at have Keri Russell i en af de store roller, skriver Variety. Ifølge branchemediet bliver den en rolle med ”action-fyldte kampscener”.

Annonce:

Det er angiveligt blandt andet Russells evner i sådanne, fysisk krævende scener, der har landet hende rollen. Hun demonstrerede disse evner i film som ’Dawn of the Planet of the Apes’ og ’Mission: Impossible III’, der også var instrueret af JJ Abrams. Abrams kender også Russell helt tilbage fra hendes gennembrud i serien ’Felicity’, som Abrams var medskaber af.

Senest har Russell brilleret i serien ’The Americans’, der engang imellem også indeholdt actionscener med hende i fokus.

Ud over at rollen er fysisk krævende, ved vi ikke noget om, hvad Russell skal spille. Spekulationerne blandt Star Wars-fans på sociale medier går dog allerede på, at hun skal spille Reys mor, eller en elsket karakter fra de gamle ’Expanded Universe’-bøger, Mara Jade. Eller begge dele.

Variety skriver også, at der formentlig kommer to yderligere, større casting-annonceringer angående Episode IX inden månedens udgang.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.