Forside Indhold og distribution Film

Første trailer til ny ’Godzilla’-film med ’Stranger Things’-stjerne

-

Godzilla er filmmonsteret, der ikke vil dø.

Siden originalen fra 1954 er der blevet lavet ikke færre end i alt 33 Godzilla-film, hvoraf de 31 er lavet af Toho i Japan. Men nu kommer nummer 34, og det er en Hollywood-produktion.

Annonce:

’Godzilla: King of the Monsters’ lander 31. Maj 2019, og er dermed positioneret til at blive en af næste års store sommer-blockbusters. Traileren er netop landet og kan ses herunder.

Det bliver den store spillefilms-debut for 14-årige Millie Bobby Brown, som de fleste nok kender bedst fra ’Stranger Things’, hvor hun spiller Eleven. Ud over Brown er også Vera Farmiga, Kyle Chandler og Bradley Whitford med i filmen.

Interessant nok er der allerede planlagt endnu en Godzilla-film med Millie Bobby Brown i hovedrollen, der har den meget selvforklarende titel ’Godzilla vs. Kong’. Hvis man er til store monstre, skal man altså nok få noget at fornøje sig med 2019 og 2020.

Filmene ligger i forlængelse af den ’Godzilla’-film som Gareth Edwards lavede i 2014. Han skulle egentlig også have instrueret ’Godzilla: King of the Monsters’, men sprang fra i 2016, da præproduktionen skulle starte. Der havde han nemlig lidt for travlt med at gøre ’Rogue One: A Star Wars Story’ færdig.

 

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung: MicroLED TV klar til masseproduktion i 2019
Næste artikelEr det her Samsungs svar på Apples AirPower?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.