Forside Nyheder

Mars-serie fra ’House of Cards’-skaber på vej

-

Manden bag ’House of Cards’ skifter streamingtjeneste og lokation fra Washington D.C. til Mars.

Beau Willimon, der skabte den populære, amerikanske version af den britiske ’House of Cards’-serie har nu sluppet de første, reelle informationer ud om ’The First’, der bliver hans næste bud på en storserie.

Annonce:

Serien handler om menneskets første, bemandede ekspedition til Mars, der i trit med virkeligheden sker som et resultat af en privatpersons store ambitioner. En kvindelig Elon Musk-type ved navn Laz Ingram, spillet af Natascha McElhone (bill.) fra ’Californication’ og ’Designated Survivor’, har igangsat en Mars-mission.

En række astronauter står for at skulle tage turen, og en af dem er Tom Haggerty, der spilles af Sean Penn (bill.). Det er Sean Penns første, store rolle i en tv-serie.

Vi kender ikke ret meget til handlingen endnu, men Beau Willimon beskriver serien overfor Vanity Fair som handlende om ”Den ånd, der skal til, de ofre, der må gøres og den vision, man skal have for at gennemføre en så stor begivenhed”. Meget af serien kommer altså til at handle om forberedelserne til Mars-missionen, hvilket forklarer, hvorfor de to PR-fotos, der foreløbig er sluppet ud fra optagelserne, er af personer her på planeten.

’The First’ får premiere 14. September. I USA kommer den til at køre på Hulu, så du må holde øje med streamingtjenesterne i Danmark for at se, hvor den kommer til at køre.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.