Forside Indhold og distribution Film

Netflix: Lige nu tester vi kun nyt abonnement

-
Foto:recordere.dk

Det er ikke sikkert at det nye dyrere Netflix-abonnement bliver til noget, fortæller Netflix.

Netflix fortæller at det nye og dyrere abonnement med HDR (High Dynamic Range) og HD-lyd, som Dolby Vision og Dolby Atmos, foreløbig kun er en test.

Streamingtjenesten forklarer at det er årsagen til at det kun er nogle abonnenter der ser det nye dyrere Ultra-abonnement som valgmulighed.

Annonce:

“We continuously test new things at Netflix and these tests typically vary in length of time. In this case, we are testing slightly different price points and features to better understand how consumers value Netflix. Not everyone will see this test and we may not ever offer specific elements included in the test to our members”, fortæller Netflix til recordere.dk

Oversat: “Vi tester løbende nye ting på Netflix, og disse tests har forskellig varighed. I dette tilfælde tester vi lidt forskellige prispunkter og funktioner, for bedre at forstå hvordan forbrugerne værdsætter Netflix. Ikke alle vil se denne test, og det er ikke sikkert at de elementer der ses i testen bliver tilbudt til medlemmerne”

Så det ikke sikkert at Netflix vælger at fortsætte med det dyrere Ultra-abonnement, og hvis de gør er det ikke afgjort i hvilken form og indhold.

 

Netflix Ultra koster kr. 155/måned

 

Fakta

I dag har Netflix tre abonnementer:

– Netflix Basis til kr. 79,-
– Netflix Standard til kr. 99,-
– Netflix Premium til kr. 129,-

Basis er SD-kvalitet og én stream adgangen. Standard er HD-kvalitet og 2 streams ad gangen, mens Premium er UHD-kvalitet (hvor tilgængelig) og 4 streams ad gangen.

Lige nu testes et nyt og dyrere abonnement med adgang til HDR-indhold og HD-lyd. Netflix kalder det ‘Ultra’.

Netflix Ultra sælges, her under test-forløbet, til kr. 155/måned.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.