Forside Nyheder

Samsung åbner verdens største mobiltelefon-fabrik i Indien

-

Snart kan det være, vi ikke længere vil referere til kilder i det sydkoreanske produktionsmiljø, når der lækkes nyt om smartphones fra Samsung.

Det ser nemlig ud som om, en meget stor del af Samsungs smartphone-produktion kommer til at foregå i en helt anden del af Asien, nemlig Indien.

Annonce:

I Noida udenfor Delhi har Samsung nu åbnet en kæmpefabrik, der i følge Bloomberg kan producere 120 millioner enheder om året. Fabrikken skal både lave de helt billige mobiltelefoner, Samsung sælger i tredjeverdenslande, og de flagskibstelefoner, vi kender lidt bedre på vores breddegrader.

Selv om nogle af disse smartphones også vil finde vej til udlandet, er det indiske marked dog også i fokus. Kinesiske Xiaomi overhalede for nylig Samsung på det indiske marked, hvor der i 2017 blev solgt 124 millioner smartphones.

Når man tager i betragtning, at Indien har 1.3 milliarder indbyggere og at kun cirka 400 millioner af dem har en smartphone, er der et stort vækstpotentiale i landet, der vil blive konkurreret om i de kommende år.

Apple er også begyndt at producere enkelte smartphones i Indien, heriblandt iPhone SE og iPhone 6S.

Annonce:
Forrige artikelMange klager over dårlig batteritid i iOS 11.4
Næste artikelHBOs nye chef vil ”ændre retning”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.