Forside Nyheder

Samsung-telefoner sender brugerens fotos ud til tilfældige mennesker

-

Hvis du har en Samsung-telefon, er det en god idé at skifte væk fra dens standard-SMS-app.

Flere brugere på såvel Reddit som Samsungs brugerfora har klaget over at deres Samsung-telefoner, primært S9 og Note 8, har sendt fotos fra telefonens lager ud til tilfældige mennesker på kontaktlisten.

En enkelt bruger opdagede, at hele hans beholdning af fotos var blevet MMS’et til hans kæreste. Hvis han har rent mel i posen er det naturligvis ikke det største problem i hele verden. Men det viser, hvor nemt, det kan blive en ømtålelig situation.

Det er ikke umiddelbart til at se på brugernes indlæg, hvor de kommer fra i verden, så det er svært at sige, om der er tale om fænomen, der f.eks. kun er dukket op i USA.

Men ifølge medier som Android Central og Gizmodo er det angiveligt Samsungs egen besked-app, der er problemet, så en vej udenom kan være at gå indi indstilligerne og vælge en anden app som standard til SMS’er, såsom Googles besked-app.

En talsperson fra Samsung siger til The Verge, at de er klar over problemet, og er igang med at prøve at finde fejlen.

 

Annonce