Forside Nyheder

Samsung-telefoner sender brugerens fotos ud til tilfældige mennesker

-

Hvis du har en Samsung-telefon, er det en god idé at skifte væk fra dens standard-SMS-app.

Flere brugere på såvel Reddit som Samsungs brugerfora har klaget over at deres Samsung-telefoner, primært S9 og Note 8, har sendt fotos fra telefonens lager ud til tilfældige mennesker på kontaktlisten.

Annonce:

En enkelt bruger opdagede, at hele hans beholdning af fotos var blevet MMS’et til hans kæreste. Hvis han har rent mel i posen er det naturligvis ikke det største problem i hele verden. Men det viser, hvor nemt, det kan blive en ømtålelig situation.

Det er ikke umiddelbart til at se på brugernes indlæg, hvor de kommer fra i verden, så det er svært at sige, om der er tale om fænomen, der f.eks. kun er dukket op i USA.

Men ifølge medier som Android Central og Gizmodo er det angiveligt Samsungs egen besked-app, der er problemet, så en vej udenom kan være at gå indi indstilligerne og vælge en anden app som standard til SMS’er, såsom Googles besked-app.

En talsperson fra Samsung siger til The Verge, at de er klar over problemet, og er igang med at prøve at finde fejlen.

 

Annonce:
Forrige artikelUps: Trailer på YouTube var i virkeligheden hele filmen
Næste artikelTest: Huawei Matebook X Pro notebook
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.