Forside Produkter Connected Home

Synology omdanner gamle smartphones til sikkerhedskameraer

-

Synologi er snart klar med en ny firmware der kan omdanne de gamle ubrugte smartphones til sikkerhedskameraer.

Synology Surveillance Station 8.2 omdanner de gamle smartphones fra skuffen til sikkerhedskameraer. Den nye software er netop sendt ud i betatest.

Annonce:

Når app’en LiveCam installeres på smartphonen, så kan denne indgå i overvågningen via Synology på linje med de øvrige sikkerhedskameraer. På den måde kan de gamle smartphones få nyt liv og funktion som et ‘IP-kamera’.

“Den seneste opdatering af Surveillance Station undersøger muligheden for mobil overvågning, i privat som erhverv, med introduktionen af LiveCam”, fortæller Ivan Chang, Product Manager at Synology Inc, og fortsætter:

“Når telefonen er omdannet til et sikkerhedskamera gennem LiveCam, er det integreret i Surveillance Station-netværket med sine videooptagelser, der er let tilgængelige via DS-cam”.

Den nye software tilføjer også understøttelse for netværksbaserede højttalere (IP-speakers).

 

Tilgængelighed

Synology Surveillance Station 8.2 Beta er tilgængelig her.

 

Surveillance Station 8.2 Beta includes the following new features:

Turn phones into cameras with LiveCam: Your mobile device can now be an IP camera. Once LiveCam is installed on your mobile phone, you can add it to Surveillance Station as an IP camera that can record as you go. Put your spare devices to good use.

Application Center that knows just what you need: New style of add-ons called Application Center provides up to 26 applications and utilities. Use the category filter or keyword search to quickly find the application that you are looking for and customise your Surveillance Station.

Revamped DS cam with extraordinary performance and compatibility: The next generation of DS cam not only provides a more streamlined viewing experience, but also multi-timeline capabilities for intuitively searching through video footage. In addition, with off-line license authentication in place, you can now easily deploy the system at a faster pace.

Now support IP speakers: Surveillance Station 8.2 can transmit audio or arrange scheduled broadcasts on integrated IP speakers. In multi-speaker deployment, either single or group broadcast is also available.

Oversee sizable project with Time Lapse: Time Lapse shortens lengthy videos down to minutes or even seconds. This application is particularly useful for showing a large-scale project from start to completion.

Safeguard your data with Dual Authorisation: A safer and more flexible privilege management measure, Dual Authorisation restricts sensitive functions such as managing cameras or accessing video records to only be performed with authorisation from another party. With extra protection in place, this prevents the leaking of sensitive information.

Stream to the world with Live Broadcast: Share your excitement with the world as you live stream to YouTube with no settings required. Simply select the camera and enter the path information provided on YouTube. Your live stream broadcast is ready for action.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.