Forside Indhold og distribution Film

’Time Bandits’ bliver til serie hos Apple

-

Trenden med at lave filmhits fra de seneste 50 år om til tv-serier fortsætter.

Annonce:

Ud over, at vi allerede har set tv-serie-versioner af Hannibal Lecter-film, ’Minority Report’, ’Dødbringende Våben’ og mange andre, og at der er ’Lord of the Rings’ på vej fra Amazon, kommer der nu en lidt mere uventet serie-udgave af en film.

Det er Terry Gilliams kultklassiker ’Time Bandits’ fra 1980, der får serie-behandlingen. Og det sker hos Apple, skriver Deadline.

’Time Bandits’ er således endnu én i rækken af produktioner, vi har hørt om fra Apple, som vi stadig ikke ved, hvor vi kommer til at kunne se. Men måske hører vi allerede mere om dette, når Apple præsenterer nye iPhones til efteråret.

Den oprindelige ’Time Bandits’-film handler om den 11-årige dreng Kevin, der følger seks dværge på en rejse gennem historien, hvor han møder alle mulige historiske figurer, fra Napoleon og Robin Hood. Filmen havde blandt andet Sean Connery, Ian Holm og Kenny Baker (der var inde i R2-D2) på rollelisten ud over flere af Terry Gilliams venner fra Monty Python-holdet.

Gilliam er med ind over som executive producer, men forventes ikke at have en stor rolle i selve produktionen.

Annonce:
Forrige artikelDropbox øger pladsen
Næste artikel’Stranger Things’ sæson 3 kommer først til næste sommer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.