Forside Nyheder

Ukendte kræfter skal stå bag Amazons ’Lord of the Rings’

-
JD Payne og Patrick McKay, der skal udvikle Amazons ‘Lord of the Rings’-serie (Foto: Amazon)

Amazon Studios overlader en af deres største satsninger nogensinde til relativt ukendte kræfter.

I stedet for at hyre folk, der er kendte i Hollywood, eller i hvert fald kan siges at have erfaring med store tv-serier, har Amazon valgt at ansætte JD Payne og Patrick McKay (bill.) til at udvikle ’Lord of the Rings’-serien.

Annonce:

Det meddeler Jennifer Salke, der er chef for Amazon Studios.

De to er ikke specielt kendte navne i Hollywood, men har tilsyneladende lusket omkring og har hjulpet større produktioner uden at blive krediteret for det.

For eksempel har de tilsyneladende arbejdet med de nye, rebootede Star Trek-film på manuskriptsiden uden at få deres navne på rulleteksterne. Det skete blandt andet på ’Star Trek Beyond’. Angiveligt er de også igang med at hjælpe produktionen af den kommende Star Trek-film, den fjerde i rækken af nye, rebootede film.

Jennifer Salke har i anden sammenhæng meddelt, at hun forventer produktionsstart på den første sæson i serien indenfor et par år, og sigter efter at have serien klar i 2021.

Annonce:
Forrige artikelDanmarks mindste pladebutik bliver stor
Næste artikelAmazon dropper serie-demokratiet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.