Forside * Nyheder

Xbox’ fremtid ligger i skyen – to konsoller på vej

-

Når den næste generation af Xbox-konsoller dukker op, bliver den fulgt af en satsning på cloud-gaming.

Annonce:

Under E3 i juni indikerede Microsoft, at de arbejdede på en streamingtjeneste til deres spil, der skal fungere som en slags Netflix for gamere.

Nu viser det sig imidlertid, at dette også får indflydelse på selve udførelsen af kommende Xbox-konsoller.

Ifølge Thurott.com vil Microsoft lancere to Xbox-konsoller, næste gang, det er tid til en opdatering.

Den ene bliver et kraftværk af en konsol, med mere power end nogensinde før i en Xbox – det er den, der lige nu bliver udviklet under kodenavnet ’Scarlett’. Den kommer naturligvis til at kunne bruges sammen med Microsofts nye gaming-tjeneste i skyen sammen med downloads og fysiske medier.

Men derudover kommer der også en anden konsol, en lettere Xbox, der er lavet til udelukkende at fungere med sky-tjenesten.

The Verge har talt med kilder, der bekræfter Thurott.com’s rapporter, og siger at tjenesten internt i Microsoft har kodenavnet ’XCloud’. De samme kilder fortæller, at Microsoft lige nu arbejder intenst på at få deres datacentre op i et niveau, hvor det kan understøtte sådan en tjeneste, og er i gang med at udvikle specielle servere til formålet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.