Forside Nyheder

Alexa vender nu tilbage med svar på tidligere stillede spørgsmål

-

Hvis du hører til dem, der går rundt og taler engelsk med din intelligente højttaler derhjemme, behøver du nu ikke længere spørge forgæves.

Amazon har nemlig annonceret, at Alexa nu kan vende tilbage med svar på et spørgsmål, som assistenten tidligere ikke har kunnet svare på.

Annonce:

Sagt på en anden måde: Hvis du har stillet et spørgsmål, og Alexa ikke kendte svaret, husker assistenten det nu. Når så svaret bliver tilgængelig, kan Alexa vende tilbage og fortælle dig, at den nu har fundet ud af svaret.

Funktionen hedder ’Answer Update’, og er en opt-in-funktion. Du skal altså selv slå funktionen til i Alexa-app’en, når den ruller ud til ejere af højttalere med Alexa indbygget.

Med andre ord behøver du ikke være bange for at blive forskrækket, når Alexa uden advarsel råber op, at den har fundet svar på det spørgsmål, du for længst har glemt at du stillede – den gør det først, efter du selv har bedt om det.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.