Forside Produkter Auto

Apple Music på vej til Android Auto

-

Selvom man er Android-bruger kan man godt foretrække Apples musiktjeneste Apple Music.

Ud over de eksklusiv-aftaler, Apple Music laver med unge kunstnere, er der en hel del bagkatalog fra andre kunstnere, der er tilgængelig på Apple Music og ikke hos konkurrenterne. For eksempel var det først tilbage i maj, at Peter Gabriels plader kom på Spotify, mens de hele tiden har været tilgængelige på Apple Music.

Annonce:

Men for Android-brugere har Apple Music været et besværligt bekendtskab på en enkelt front: I bilen. Apple Music er nemlig modsat Spotify og andre musiktjenester ikke tilgængelige via Android Auto. Men det ser ud til at ændre sig nu.

I den seneste beta-udgave af Apple Music-app’en er den nemlig kompatibel med Android Auto og kan bruges på lige fod med andre tjenester. Der er dog visse funktioner, der endnu ikke fungerer gennem bil-interfacet, herunder anbefalingerne i ’For you’.

Egentlig skal man være med i Apple Music-betagruppen for at få lov at prøve app’en af – men APK’en ligger lige nu på APKMirror til dem, der har mod på at prøve alligevel.

 

Annonce:
Forrige artikelPristjek: Panasonic OLED TV til 7.999 kr.
Næste artikelDisneys streamingtjeneste har fået et navn
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.