Forside Produkter Gadgets

Bang & Olufsen præsenterer Beoplay E6 – øretelefoner

-
BeoPlay E6 in-ear hovedtelefoner

På IFA i Berlin har Bang & Olufsen i dag præsenterede nye in-ear øretelefoner. De er designet til brug for aktive folk, der løber eller træner anden sport.

Beoplay E6 er det nyeste skud på stammen i Bang & Olufsens on-the-go kategori. Øretelefonerne er designet i slidstærke og lette materialer med henblik på en aktiv hverdag, hvor der skal være plads til både komfort, nemhed og flot design.  Øretelefonerne er en opdatering af de succesrige Beoplay H5, og er skabt på baggrund af ønsker fra Bang & Olufsens community. Beoplay E6 rummer derfor en række nye funktioner, som blandt andet en nye måde at oplade på, en bedre og mere sikker pasform samt ny betjening på ledningen.

 

Annonce:

Pris og tilgængelighed

Beoplay E6 lanceres i farverne, Black og Sand, og er tilgængelig på www.beoplay.com/en/earphones/beoplay-e6, i Bang & Olufsen butikker samt udvalgte tredjepartsforhandlere.

Den vejledende udsalgspris er 2.999 kroner.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Forrige artikelLibratone Zipp 2 er en ny trådløs smart-højttaler
Næste artikelApple Airport Express får Airplay 2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.