Forside Produkter Mobil

Bloomberg: 3 nye iPhone-modeller på trapperne

-
Årets topmodeller iPhones får design som iPhone X

Apple er få uger fra at lancere 3 nye iPhone-modeller. Nye størrelser med kendt design.

Der er løse rygter og der er “sikre” rygter. Når Mark Gurman skriver for erhvervsmediet Bloomberg, så plejer det at være i den sidste kategori, for han har et kildenet tæt på Apple.

Der har været mange rygter fremme om nye iPhone-modeller, men nu bliver de bekræftet af Bloombergs kilder.

Annonce:

Designet bliver ikke nyt. Topmodellerne vil komme med OLED-display og det design der blev introduceret med iPhone X.

Den nye high end iPhone bærer internt hos Apple modelnavnet D33. Den ligner iPhone X, også med en bagside af glas og en kant af rustfrit stål.

Men den nye bliver en kæmpe ved siden af. En 6,5″ OLED-skærm på den nye, hvor iPhone X i dag har en 5,8″ skærm.

Den store skærm betyder forbedringer i visning. Apps kommer til at udnytte skærmens størrelse til mere ‘split screen’, eksempelvis email og kalender side om side.

Der kommer også en ny udgave af en 5,8″ model med OLED-skærm. Samme størrelse som iPhone X, men opdateret med hurtigere CPU og forbedringer på kameraet. Den model hedder internt hos Apple D32.

Sidst men ikke mindst kommer der en ny billigere iPhone, en der erstatter iPhone 8. Også den har design som en iPhone X forfra, men får en 6,1″ skærm baseret på LCD-teknologi. Istedet for rustfrit stål er kanterne her aluminium, og den model leveres i flere farver.

Telefonerne er i produktion. Hon Hai Precision Industry Co. står for de to topmodeller, mens Pegatron Corp. og Hon Hai deles om den billigere model. Topmodellerne gik i produktion i juli mens produktionen af den billigere startede i denne måned.

Alle 3 modeller kommer uden hjemmeknap (Home Button) og med Face ID ansigtsgenkendelse.

Der er planlagt udgaver med dual-SIM slot (2 telefonnumre) blandt de to største modeller, men disse udgaver udkommer kun i udvalgte regioner.

 

Andre nyheder

Udover de nye iPhone-modeller så arbejder Apple også på nye opdaterede AirPods (trådløse in-ear), et nyt Apple Watch og nye iPad Pro modeller.

Derudover ventes den forsinkede AirPower plade, der kan oplade flere enheder trådløst samtidig, også at være blevet klar.

Uret vil ligne de nuværende modeller men have en større skærm der går tættere til kanten. De nuværende remme kan genbruges på det nye Apple Watch.

De nye iPad Pro udgaver vil få skærmstørrelser omkring 11″ og 12,9″ og få smallere kant.

Hjemmeknappen (Home Button) med fingeraftrykslæser forsvinder på de nye iPads, og erstattes af Face ID og fingerbevægelser som på iPhone X i dag.

 

Hvornår?

Nyhederne lanceres til september.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.