Forside Produkter HiFi & Surround

Blue lancerer ny USB-mikrofon: Yeti Nano

-
Blue Yeti Nano

Blue udvider nu familien af USB-mikrofoner med en ny, kompakt skrivebordsmodel af deres populære Yeti-mikrofon: Yeti Nano, der gør det nemt for fx youtubere, vloggere og podcastere at optage og streame lyd.

Blue lancerer nu endnu en USB-mikrofon, Yeti Nano, udviklet til at optage lyd i studiekvalitet. Yeti Nano er en ideel mikrofon for fx youtubere, streamere og podcastere, men den er også velegnet til at bruge på kontoret til Skype og videokald. Yeti Nano er inspireret af Blues Yeti mikrofon.

Yeti Nano er en såkaldt plug’n’play mikrofon, der gør det muligt at optage lyd direkte fra computeren. Kombineret med forsinkelsesfrit stik til høretelefoner samt volumenkontrol, muteknap og mulighed for at vælge optagemønster direkte på mikrofonen gør det Yeti Nano til et muligt valg som hjemmestudie-mikrofon.

Annonce:

Første mikrofon med spritny Blue-app

Yeti Nano kommer med Blues nye app, Blue Sherpa, som gør det nemt og hurtigt at ændre mikrofonens indstillinger direkte fra ens computer. På den måde kan man – via softwaren – `mute´ og `unmute´, fintune forstærkningen og skifte optagemønster, så man får mest ud af sin mikrofon. Sherpa sørger også for at downloade nye firmware-opdateringer direkte til ens Nano, så den hele tiden er opdateret. Inden længe kommer Sherpa også til at fungere med alle øvrige USB-mikrofoner fra Blue.

Yeti Nano er udstyret med et indbygget metalstativ, så man nemt kan justere mikrofonens vinkel. Desuden er Yeti Nano kompatibel med Blues eget shockmount, Radius III, og mikrofonarmen Compass.

 

Priser og tilgængelighed

Yeti Nano kommer i fire farver: grå, klar blå, mineralrød og guld. Den grå version kan købes fra slutningen af august hos bl.a. Komplett. De øvrige farver kommer snart.

Vejledende udsalgspris: 949 kr.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.