Forside Nyheder

Den næste iPad kan blive næsten kantløs

-
Det gamle iPad-ikon er til venstre og det nye – uden kanter og kameraha – kan ses til højre (Foto: 9to5Mac)

Den nye betaversion af iOS 12 bliver ved med at kaste interessante fund af sig.

Først fandt vakse kode-detektiver information, der peger på, at Apple kan give mulighed for to SIM-kort i kommende iPhones. Dernæst dukkede en nyhed op om, at HomePod muligvis vil kunne bruges til direkte telefonopkald i en kommende opdatering.

Annonce:

Nu har 9toMacs kode-kiggere fundet endnu en interessant ting. Det handler om et ikon for iPad. Det gamle iPad-ikon repræsenterer, hvordan iPad rent faktisk ser ud, med bræmmer i top og bund.

På det nye ikon (bill.) er disse bræmmer imidlertid væk, og tablet’en ser ud til at være næsten kantløs, med et kun et tyndt omrids mellem siderne og skærmen. Dette omrids lader dog til at være nok til at stoppe elektronik ind i alligevel, for koden afslører også, at en kommende iPad vil have Face ID ombord.

Det betyder at dybdekameraet fra iPhone X (eller en ny version af det) skal kunne passe ind i de tynde ramme-sider uden et kamerahak, men iPad’ens generelle størrelse taget i betragtning er det vel heller ikke helt usandsynligt.

Når et ikon-design tillægges vægt i forhold til at forudsige, hvordan det egentlige produktdesign bliver, skyldes det ikke mindst, at iPhone X-designet netop blev afsløret på samme måde.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.