Forside Nyheder

Facebook Watch følger trop med YouTube Premium og bliver tilgængelig globalt

-

Det er ikke kun YouTubes betalingsversion, der er tilgængelig i Danmark nu.

Facebook har netop meddelt, at de nu åbner for deres videostreamings-service globalt. Det er den, der hedder Facebook Watch.

Annonce:

Watch er ikke bare en streamingtjeneste med originalt indhold, brugere kan også uploade videoer til tjenesten. Denne er samtidig reklamefinansieret, og ud over det originale indhold kan brugere i visse lande også tillade at reklamer afbryder videoerne, så de kan tjene penge på indholdet. På den måde er Watch allermest en direkte konkurrent til YouTube.

Når det gælder det originale indhold, så er der visse store navne, der har meldt sig under Zuckerberg’s faner. Jada Pinkett Smith har talkshowet ’Red Table Talk’, der angiveligt er et af tjenestens største hits.

Derudover er der et drama på vej med Elizabeth Olsen i hovedrollen, der hedder ’Sorry For Your Loss’ og den britiske naturvildmand Bear Grylls har et show, der hedder ’Face the Wild’.

I USA har Watch derudover en række nyhedsklip med mere fra tv-stationer som ABC og Fox News samt multiplatforms-kilder som Vice og Buzzfeed. Hvordan nyhederne fordeler sig lokalt vil tiden vise.

 

Annonce:
Forrige artikelApple Airport Express får Airplay 2
Næste artikelMophie-grundlæggere kaster sig over økovenlige opladere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.