Forside * Nyheder

Google laver ny podcast app kaldt Shortwave

-
Foto: recordere.dk

Google er igang med at udvikle en eksperimental podcast app, de kalder Shortwave. Det blev opdaget, fordi Google skulle søge om varemærkebeskyttelse på navnet.

I ansøgningen kan man læse at Google ønsker at udvikle en app, der kan finde og afspille podcasts, ligesom app’en skulle give mulighed for at dele links til den enkelte audiofil.

En Google ansat har fortalt at fokus for Shortwave er at afspille podcasts med tale, så Google kan udnytte deres AI forspring på undertekster og oversættelse mod andre podcast produkter.

Annonce:

 

Udviklet af deres innovations afdeling

Google har et specielt inkubator afdeling, de kalder “Area 120” der eksperimenterer med nye forretningsområder, og det er netop den afdeling der er igang med udviklingen af Shortwave.

Produkter der udvikles i Area 120, har normalt stadig langt tid før de rammer markedet, og det forlyder heller ikke hvornår vi skal forvente at se Shortwave ramme forbrugerne som færdigt produkt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.